Les millors imatges de la Guerra de Confeti del Carnaval de Reus 2020

Valls adapta el Carnaval infantil amb un concurs de disfresses virtual

Sa Majestat Carnestoltes es comunicarà amb tots els nens i nenes el dijous 11 de febrer a les 17.30 h a través del canal de youtube del Centre Cívic

El Centre Cívic de Valls organitza una nova edició del Carnaval Infantil  adaptat, però a la situació actual. En aquest sentit, serà una edició sense rua al carrer, però on els infants i les disfresses en seran un cop més els i les protagonistes.

El tret de sortida d'aquesta edició especial del Carnaval Infantil tindrà lloc al canal de youtube del Centre Cívic el dijous 11 de febrer a les 17.30 h, on sa majestat Carnestoltes emetrà un missatge per tots els nens i nenes de la ciutat. A partir d'aquest moment i fins al 14 de febrer a les 00:00 hores, s'obrirà el concurs de disfresses. Els infants fins a 14 anys que vulguin participar al concurs hauran de pujar les seves fotografies a la xarxa social  Instagram amb les etiquetes #Carnavalinfantil2021 i #CentreCívicValls.

En el certamen d'enguany, s'han establert quatre categories, tres d'individuals i una de familiar, on es premiarà la disfressa més vallenca, la més vírica, la més artesana i la més familiar, on tots els membres que vulguin podran aparèixer disfressats a la fotografia. Cada categoria estarà premiada amb un xec de 50 euros a bescanviar ens els comerços associats a Comerç de Valls.

Les bases del concurs online es poden consultar al web municipal. En aquesta edició, el Carnaval Infantil comptarà amb la col·laboració de Comerç de Valls i la Cooperativa Agrícola de Valls. Finalment, el Centre Cívic anima a tots els nens i nenes, i famílies, a participar del concurs de disfresses i a mantenir viu l'esperit carnavalesc.