Imatge de l'Ajuntament de Valls.

Sant Jordi 2022: Tots els detalls del concurs literari més esperat de Valls!

Aquesta es la quinzena edició del certamen i el termini per presentar els relats finalitza l'11 de març

L'Ajuntament de Valls convoca una nova edició del  Concurs de Relats Breus de Sant Jordi. Poden participar-hi joves d'entre 12 i 35 anys en diverses categories. Aquesta es la quinzena edició  del certamen i el termini per presentar els relats finalitza l'11 de març.

La dotació total dels premis és de 1.220 euros repartits en diverses categories. Els premis del Grup A són de 180 euros (1r premi) i 80 euros (2n premi). Els premis del Grup B i C són de 220 euros (1r premi) i 130 euros (2n premi), respectivament. En concret, en primer lloc, el Grup A s'adreça a alumnes escolaritzats/des als centres de secundària de Valls i es divideix en 2 categories.

En el Grup A.1 i poden participar alumnes de 1r i 2n d'ESO i en el Grup A.2 hi poden participar alumnes 3r i 4t d'ESO. En segon lloc, el Grup B s'adreça a persones de 16 a 25 anys. En tercer lloc, el  Grup C es destina a persones de 26 a 35 anys, totes elles residents al Camp de Tarragona (comarques de l'Alt Camp, Baix Camp, Conca de Barberà, Priorat i Tarragonès).

El concurs compta amb la col·laboració de les  llibreries vallenques  Adserà, Ditec, Tram i Roca que donen nom als premis i aporten un xec regal de 30 euros per a les 4 persones guanyadores del grup A, estudiants d'ESO.

Tots els treballs presentats hauran de complir aquestes característiques. Hauran de ser inèdits, no poden haver guanyat cap concurs anteriorment, hauran d'estar escrits en català i tenir una extensió màxima de 3.000 paraules (i un mínim de 300 paraules). La temàtica és lliure i cada participant podrà presentar un sol relat.

El termini d'admissió dels relats finalitza el proper 11 de març, a les 14.00 h. Es podran presentar en dues modalitats d'entrega. Per una banda, es poden entregar per correu electrònic a l'adreça especificada a les bases del concurs concursrelats@valls.cat. En aquest cas, en l'encapçalament o assumpte del correu electrònic hi figurarà el títol del relat i en el missatge electrònic hi constaran les dades personals i la categoria a la qual s'opta.

Per altra banda, es poden entregar tant per correu certificat com de manera presencial a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament de Valls o telemàticament a través de la seu electrònica (seu.valls.cat/).