Escultura a Valls

Contractades les obres de reforma del local de l'Espai Jove de Valls

El futur equipament municipal s'ubicarà al Centre Històric

L'Ajuntament de Valls ja ha adjudicat el contracte  de les obres de reforma i canvi d'ús social del local de l'Espai Jove. En concret, a l'empresa Obres i Contractes Penta per un import de 242.260 euros. 

El futur equipament municipal s'ubicarà al Centre Històric de Valls. S'ha projectat com un espai diàfan i accessible, connectat a la via pública i obert a tot l'entorn de l'aparcament de Ca la Mateueta i la plaça de les Escudelles.

Aquest nou espai diferenciat i adreçat específicament als joves permetrà ampliar els serveis municipals de joventut. Així, el futur  Espai Jove s'ha de convertir en motor de l'activitat juvenil de la ciutat. A més de millorar l'assessorament i l'atenció individualitzada als joves, estarà obert també a les entitats.

També podrà acollir tot tipus d'actes culturals i lúdics. El projecte preveu la reforma dels espais per adaptar-los a les necessitats i serveis d'un punt d'informació juvenil. A la vegada contempla una transformació integral  per convertir-lo en un equipament dinàmic i polivalent, cèntric, de fàcil accés i connectat amb el seu entorn.

De fet, ha de ser un equipament que contribueixi a millorar urbanísticament aquesta zona del nucli antic de Valls. A més, en les mateixes  sales principals també s'han previst espais de magatzem perquè les entitats juvenils hi puguin guardar el seu material. L'objectiu és que l'Espai Jove es converteixi en el centre de les seves activitats.