Rètol del Convent de les Arts.

El Convent de les Arts d'Alcover estrena pàgina web

L'espai virtual compta amb un disseny renovat, intuïtiu, més atractiu, amè i funcional

El Convent de les Arts d’Alcover estrena una nova pàgina web. El recurs permet consultar tota la informació sobre aquest equipament i conèixer la programació d’arts visuals, d’arts en viu, de cinema i aquelles propostes de l’Escola de Cultura relacionades amb la temporada.

La  nova web posa a disposició del ciutadà la possibilitat de tramitar en línia totes les sol·licituds relacionades amb el Convent de les Arts i el seu ús. Per exemple, la compra d’entrades, la sol·licitud del carnet gratuït, la sol·licitud de residència artística amb o sense ús de l’espai de pernoctació, les normes d’utilització, els preus públics, les taxes d’activitats que es recullen a les ordenances municipals corresponents i les normes d’ús de l’equipament per a empreses i entitats, entre les més destacades. 

Es divideix en cinc grans apartats. L'Inici, el Convent, la programació, les residències artístiques i el contacte. Aquests espais estan estructurats en subapartats que remeten a aspectes destacats de cadascun dels ítems principals de manera senzilla i directa. Un dels destacats és la biblioteca de residències amb la publicació del recull de totes les estades realitzades fins a l’actualitat i la incorporació de les que es duran a terme a partir d’ara.

La nova pàgina web compta amb un disseny renovat, intuïtiu, més atractiu, amè i funcional. Està adaptat a les noves tecnologies i a les necessitats tant dels usuaris del Convent de les Arts com de les companyies artístiques, les empreses i institucions.  El projecte ha estat dissenyat per Futerri Disseny i StudioCartoon.