Detall d'un braç al qual li acaben d'extreure sang

Crida del Banc de Sang a Valls: es necessiten donants aquesta mateixa setmana

Les donacions es faran els dies 23 i 24 de febrer, de 10.00 h del matí a 14.00 h del migdia i de 17.00 h de la tarda a 21.00 h del vespre al saló Les Arts a l’Hotel Class

Valls acollirà una nova campanya de donació de sang  i plasma. Amb el lema ‘Dona el millor de tu. Dona sang’ en aquesta ocasió les donacions es faran els  dies 23 i 24 de febrer, de 10.00 h del matí a 14.00 h del migdia i de 17.00 h de la tarda a 21.00 h del vespre al saló Les Arts a l’Hotel Class, al barri de Fornàs.

Actualment, les persones interessades en donar sang i plasma cal que reservin cita prèvia, tant per la jornada de dimecres com per la de dijous.

Des del banc de sang demanen la màxima implicació per aquestes jornades que es celebraran aquest dimecres i dijous, ja que les donacions es troben en un nivell baix a dia d'avui.

Cal recordar que es pot donar sang si teniu entre 18 i 70 anys, peseu més de 50 quilos  i us trobeu bé de salut. Si heu patit la Covid haureu d’esperar 14 dies per poder donar des de la fi dels símptomes. Si heu estat en contacte amb algú que hagi tingut la  covid  però esteu vacunats amb la pauta completa i no teniu símptomes, podeu donar sang amb normalitat.

Valls recupera la VII Trobada de Vehicles Clàssics

Per altra banda, després de dos anys, Valls recupera la VII Trobada de Vehicles Clàssics. Es tracta d'una exhibició de cotxes antics que recorrerà les diferents carreteres de l'Alt Camp. L'edició d'enguany tindrà lloc el diumenge 27 de febrer.

L’esdeveniment està organitzat per l’Escuderia Costa Daurada i la Regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls. Així, a partir de les 8.30 h del matí, els conductors participants es trobaran a la plaça del Pati per a fer les inscripcions. Seguidament es farà un esmorzar popular al local de la Colla Joves Xiquets de Valls.

A les 10.00 h s'iniciarà la sortida, que arribarà fins al celler cooperatiu de Vila-rodona. Es tracta d'un trajecte turístic d'uns 45 quilòmetres. Passarà per pobles com Nulles, Rodonyà, etc.