Pintada a la font

Uns individus provoquen destrosses greus a la Font de Cabarrà de Cabra del Camp

L'Ajuntament del municipi ha presentat una denúncia als Mossos d'Esquadra

Cabra del Camp  va patir, fa uns dies, una onada de vandalisme en una de les zones emblemàtiques del municipi. Segons ha denunciat el consistori a través de les xarxes socials oficials, uns individus van provocar diferents destrosses greus a la Font de Cabarrà durant la matinada del passat dimecres dia 31 de març.

Davant d'aquests fets, l'Ajuntament de Cabra ha tramitat una  denúncia  al cos de Mossos d’Esquadra, ja que es considera que no es tracta d’una bretolada, sinó d’un delicte contra el patrimoni. «Tenim indicis de les persones que ho poden haver fet, que per la tipologia d’acte, sembla de perfil jove, i demanem la  col·laboració ciutadana per si podem aconseguir més dades», apunten fonts municipals.

La Font de Cabarrà és un espai d’oci i de trobada dels veïns i de les veïnes de Cabra del Camp i un entorn enmig de la naturalesa amb arbres i zones habilitades per a les reunions amb bancs, una taula i una paperera. A més, es tracta d’un element del  patrimoni històric del poble que, ara, amb aquest acte vandàlic, queda inhabilitat.