Foto d'un detingut emmanillat.

Detenen l’exprofessor d'una escola de Valls acusat d’abusos sexuals

Els fets van sortir a la llum el passat 19 de novembre, quan Marc Pedraza va denunciar els fets

Novetats en l'onada de presumptes casos d'abusos sexuals en una escola de  Valls  que van sortir a la llum fa uns dies. Segons ha avançat Diari La República Checa, avui dijous dia 1 de desembre els Mossos d'Esquadra haurien detingut el professor jubilat acusat de cometre els delictes mentre exercia al col·legi Baltasar Segú.

De moment, són 5 les presumptes víctimes que han presentat una denúncia a la policia. Per aquest motiu, els agents han detingut el professor  per tal de recollir-li la declaració sobre els fets.  Finalment, ha estat posat en llibertat sense càrrecs al migdia.

Els fets van sortir a la llum el passat 19 de novembre, quan Marc Pedraza  va denunciar els fets. Des del Departament d'Educació van anunciar que s'investigarien els presumptes abusos sexuals comesos per un docent a un alumne de l'escola Baltasar Segur de Valls.

En aquest sentit, des del Departament  manifesten un «rebuig total  i una condemna enèrgica» davant de qualsevol mena d'abús i anima la víctima a denunciar la situació.