Tres agents dels Mossos d'Esquadra al voltant d'un cotxe policial, amb altres dotacions al fons

Detenen el jove que ha causat diferents delictes a Valls en les darreres setmanes

La detenció s'ha dut a terme, però, a Cunit, quan el noi de 21 anys es trobava acompanyat d'un altre còmplice

Els Mossos d'Esquadra han detingut avui dijous dia 25 de novembre al matí, el jove que hauria protagonitzat els diferents episodis delictius de les darreres setmanes a Valls.

Els agents han dut a terme un dispositiu policial que ha consistit en diferents entrades en cases i llocs habituals que sol freqüentar el detingut.  A la capital de l'Alt Camp, s'ha dut a terme un escorcoll a la zona dels carrers Sant Sebastià, Santa Úrsula i Sant Antoni.

Segons ha avançat El Vallenc, la detenció s'ha dut a terme, però, a  Cunit, quan el noi de 21 anys es trobava acompanyat d'un altre còmplice.

L'autor dels fets, que ja havia estat a la presó, se l'acusa de múltiples delictes en diferents punts de la ciutat, que alguns d'ells s'han tornat virals amb diferents vídeos que corren per les xarxes socials. A causa d'aquests aldarulls, en les últimes setmanes la ciutat ha patit una situació d'inseguretat alarmant.

De fet, en l'última Junta de Seguretat Local  celebrada ahir a l'Ajuntament de Valls, l'alcaldessa de la ciutat i el cap de l’ABP dels Mossos d’Esquadra a l’Alt Camp i Conca de Barberà, van pronosticar que «aviat es veurien els resultats de la investigació».