Imatge d'una persona detinguda

Detingut un jove de Valls per agredir i amenaçar la seva mare

Els fets van passar el dimecres 16 de gener i no constaven denúncies prèvies per part de la mare

La Policia Local de Valls va detenir aquest passat dimecres, 16 de gener, un jove per agredir i amenaçar la seva mare. El detingut és un noi de 19 anys que viu al barri antic de la capital de l’Alt Camp. La dona, de 35 anys, ha presentat una denúncia per l’agressió i el noi està acusat d’un delicte de violència domèstica. Segons fonts policials, no constaven denúncies prèvies de la mare cap al fill.

Els fets es van produir quan el jove en marxar de casa va demanar diners a la seva mare, i aquesta s'hi va negar, segons explica el Diari de Tarragona. Va ser llavors quan el detingut es va posar agressiu i va amenaçar la dona amb un ganivet.

El Barri Antic de Valls, un problema a resoldre

Aquests fets han passat al Barri Antic de Valls, la zona històrica del municipi però a la vegada la que acumula més problemes i és que la degradació s'ha apoderat d'ella. Un dia abans d'aquests fets, el dimarts 15 de gener, TarragonaDigital va anunciar una operació que es va realitzar entre la Policia Local de Valls i l'Ajuntament per tancar un narcopis també a la zona, concretament al carrer Forn Nou 23. 

Com es pot veure a les imatges, el pis es trobava en condicions de total insalubritat i de fet van ser les queixes dels veïns per males olors que van fer iniciar la investigació i posterior desmantellament del narcopis a Valls. Després d'aquesta operació, el mateix consistori va ser qui va explicar que seguiria investigant per tancar altres pisos similars en els quals s'hi vagi a consumir droga a la zona del Barri Antic de Valls. Els veïns de la zona asseguren sentir-se totalment abandonats i desprotegits, tal com va recollir TarragonaDigital en un reportatge fa unes setmanes.

 

Accident a la C-14 a Alcover

Aquest divendres 18 de gener també s'ha produït un altre succés a la zona de l'Alt Camp. Concretament la C-14 ha tornat a ser l'escenari d'un nou accident en el qual per sort no s'han hagut de lamentar ferits greus. Dos camions han xocat entre ells per causes que encara es desconeixen i han produït llargues cues de trànsit a la zona.