Imatge del Portal Nou de Valls

Valls celebrarà el Dia Internacional de la Gent Gran

La festivitat representa una oportunitat per conscienciar la societat sobre l'estat en què es troba la gent gran

L'1 d'octubre és el Dia Internacional de la Gent Gran. La festivitat representa una oportunitat per conscienciar la societat sobre l'estat en què es troba la gent gran. També dels desafiaments i problemes que afronten, així com per promoure accions apropiades per defensar-la i per respectar la seva dignitat i saviesa.

Així, del 6 al 10 d'octubre la Llar de Jubilats i Pensionistes de Valls i l'Alt Camp organitza la setmana cultural amb diferents actes. Les activitats començaran dimecres 6 d'octubre (a les 17.00 h al Teatre Principal) amb l'Assemblea General de Socis.

Divendres 8 d'octubre (a les 17.00 h al Teatre Principal) tindrà lloc l'actuació musical del grup de l'Associació de Jubilats d'Esparraguera. L'endemà, dissabte 9 d'octubre (a les 18.00 h al Teatre Principal), es durà a terme la representació de l'obra 'Molt soroll per a res', a càrrec del Grup La Gata Borda.

Finalment, diumenge 10 d'octubre (a les 14.00 h al Restaurant Casa Fèlix) hi haurà el dinar de cloenda i homenatge als socis de 90 i 100 anys. Serà amb lliurament de pergamins de reconeixement i record de la diada.

Des del Pla d'Acció Comunitària Inclusiva  (PLACI) de l'Ajuntament de Valls, en col·laboració amb la Llar de Jubilats, s'organitza una actuació musical a càrrec de Loren. Consistirà en un recorregut pels èxits musicals de tots els temps. L'actuació tindrà lloc el dimarts 5 d'octubre a les 17.00 h a la plaça del Blat.

Les reserves per a totes les activitats ja estan exhaurides.