Assistents a la roda de premsa

La Fira de Santa Úrsula de Valls recuperarà la tradicional diada castellera

La dissenyadora vallenca Tati Ayala és la creadora de la imatge gràfica de la fira

Valls es troba immersa en els preparatius de la  Fira de Santa Úrsula. L'esdeveniment tindrà lloc entre el 18 i el 24 d'octubre de 2021 i ahir a la tarda es va presentar el cartell. En aquest sentit, la dissenyadora vallenca Tati Ayala  és la creadora de la  imatge gràfica  de la fira. Va ser escollida per la comissió participativa d'imatge, que cada any selecciona tant aquest cartell com el de la Festa Major de Sant Joan.

La creadora ha volgut destacar alguns dels símbols més característics i estimats de Valls. Especialment vinculats a aquest esdeveniment com l'Ajuntament i el campanar. Les protagonistes principals són precisament les dues colles dels  Xiquets de Valls, amb les enxanetes com a l'emblema coronador de la fita castellera comuna. A la banda esquerra s'hi pot veure l'enxaneta de la Colla Joves Xiquets de Valls. A la dreta l'enxaneta de la Colla Vella dels Xiquets de Valls.

En l'acte de presentació, els caps de colla dels Xiquets de Valls, Jaume Martí i Albert Martínez també han anunciat que el diumenge dia 24 d'octubre les dues colles retrobaran la diada castellera. L'anunci s'ha fet hores després que el Procicat hagi aprovat el pla que permet fer castells de fins a 160 persones

A banda, també s'autoritza un màxim de  25 grallers acompanyants. Hauran de complir les condicions de grup bombolla i mantenir en tot moment les distàncies de seguretat establertes.

Les propostes han estat avaluades i validades de manera positiva pels equips tècnics de Salut Pública i Protecció Civil dels departaments de Salut i d'Interior, respectivament. Aquest pla entrarà en vigor aquesta setmana, a partir del moment en què els consellers de Salut i d'Interior el signin.