Rodonyà

Rodonyà prepara un sopar per celebrar l'emissió del seu programa d'El Foraster de TV3

El programa s'estrenarà a la televisió catalana el dilluns 18 de novembre a la nit

Rodonyà saltarà a la gran pantalla el dilluns 18 de novembre. TV3 emetrà el programa El Foraster, presentat per Quim Masferrer, que el mes de febrer passat va visitar aquest poble de la comarca de l'Alt Camp i va enregistar alguna de les seves escenes més quotidianes, i també pintoresques, entre els veïns.

El castell, la plaça Major, l’església i els carrers del nucli urbà es van convertir en l'escenografia del programa, mentre que el veïnat, les autoritats municipals, el ball parlat de Sant Joan Degollat i la gent vinculada al poble van esdevenir els autèntics protagonistes d'aquest episodi televisiu.

Quim Masferrer i el seu equip, durant les 48 hores que van estar a Rodonyà, van buscar històries singulars per posar en relleu les tradicions, el paisatge, la realitat del poble i la personalitat dels seus habitants. Segons Enric Ferré, l'alcalde de la localitat, un dels moments més especials del programa va ser la calçotada que es va fer amb tots els participants del rodatge: «es va aprofitar que ens trobàven el temps de les calçotades per donar a conèixer la manera com preparem l'àpat i com duem a terme aquesta tradició tan arrelada a la comarca».

Un sopar popular

L'Ajuntament de Rodonyà ha anunciat que per celebrar l'emissió del programa s'ha organitzat un sopar popular a la sala del Cafè. Serà el mateix dilluns, a partir de les 20.30 h del vespre, i té com a finalitat aplegar tot el veïnat de la població per veure junts el programa televisiu.