Assistents a la roda de premsa

Presenten l'EMMA Summer Camp, el nou campus d'estiu a Alcover, únic a la demarcació

L'objectiu d'aquest campus és treballar la creativitat amb l'ajuda que ens brinden les noves tecnologies

Aquest estiu, l'Escola Municipal de Música  d'Alcover, ofereix un  campus d'estiu del 28 de juny al 2 de juliol i diversos tallers musicals. La temàtica de tots els tallers és la música, la creativitat i la tecnologia. El campus és una novetat d'aquest any i és pioner a la demarcació, ja que l'EMMA és l'única escola de música municipal que integra totes aquestes noves disciplines  de la música actual als seus plans d’estudis per a joves.

L'EMMA Summer Camp  és sinònim d'una setmana de tallers musicals de songwriting, cant, ukelele, combo, producció musical, DJ i enregistrament orientada a joves de 12 a 18 anys. L'objectiu d'aquest campus és treballar la creativitat amb l'ajuda que ens brinden les noves tecnologies. Els participants es familiaritzaran amb les eines de creació que s'utilitzen en la música actual i es formaran en les disciplines necessàries per enregistrar-se, compondre cançons, produir música electrònica, punxar amb els plats de DJ, etc. Paral·lelament, es faran activitats de lleure i de natura als entorns d’Alcover.

El perfil dels participants  és el d'un/a jove motivat/da per la música, amb més o menys formació, però, sobretot, amb moltes ganes d'aprendre noves eines per desenvolupar les seves idees musicals. El ventall de tallers que s'oferiran obriran portes i mostraran nous camins als participants per afrontar tota mena de projectes de música actual. Els participants treballaran en grups reduïts de  4 persones i aniran coneixent les diverses instal·lacions de l'EMMA habilitades per aquestes matèries així com diversos professors i professores experts en cadascuna de les disciplines.

A més de l'EMMA Summer Camp, també es realitzaran dos cursos intensius de producció de músiques urbanes i de DJ per a alumnes a partir de 12 anys i adults, del  5 al 9 de juliol. I del 12 al 16 de juliol.  Es tracten d'intensius de 2 hores diàries durant tota una setmana. En el cas del taller de producció de músiques urbanes, es donaran els conceptes bàsics de producció musical i específicament en músiques actuals com el rap, trap o reggaeton. En el cas del taller de DJ, es donaran els conceptes bàsics per aprendre a punxar i mesclar amb els plats. Els dos tallers intensius es realitzaran a la recentment renovada Aula de Producció de l'EMMA.