Pla obert d'una gran nau pintada de tons blaus que el grup inversor GLP ha llogat a l'empresa Aosom al polígon industrial de Valls

L'empresa Aosom preveu obrir el proper mes de maig el centre logístic a Valls

Ocuparà una nau de 30.000 m2 i donarà feina a una trentena de persones en una primera fase

L'empresa Aosom s'instal·larà a les modernes instal·lacions construïdes per GLP al sector de Palau de Reig de Dalt del polígon industrial deValls, unes naus de gairebé 30.000 m2. El nou centre logístic donarà  feina en aquesta primera fase a una trentena de treballadors, amb previsió d'incrementar progressivament la plantilla d'acord amb les etapes de consolidació de la nova planta d'Aosom.

L'alcaldessa de Valls, Dolors Farré, i la regidora d'Empresa i Ocupació i presidenta de Vallsgenera, Rosa Rovira, s'han reunit aquest dilluns amb Emi Chen, CEO directora general de Aosom Spain, i Òscar Heras, country manager de l'empresa GLP. Aosom, empresa nord-americana especialitzada en la venda online de mobles de terrassa i jardí, decoració de la llar, joguines, equipament de fitness, articles per a mascotes i oci, ha previst obrir aquest mes de maig el seu nou centre logístic amb base a Valls per augmentar la seva capacitat d'emmagatzematge i ampliar els seus canals de distribució a tota la Península Ibérica.

En aquest sentit, a la reunió entre l'empresa i l'Ajuntament s'ha acordat establir línies de col·laboració amb l'Institut Municipal de Desenvolupament Local Vallsgenera per al procés de formació i selecció del personal.

Aosom és una empresa fundada l'any 2009 als Estats Units i amb presència a l'estat Espanyol des de 2014. La companyia a més està present a Canadà i a diversos mercats europeus com Regne Unit, Irlanda, Alemanya, França, Itàlia, Portugal, Països Baixos, Polònia i Romania, entre d'altres. L'empresa comercialitza marques pròpies com, per exemple, HomCom de decoració per a la llar, la línia de productes per a mascotes PawHut o la de decoració d'exteriors, terrasses i jardineria Outsunny. El nou centre logístic de Valls permetrà incrementar la capacitat de la  cadena de distribució dels productes de l'empresa a Espanya i també Portugal.