Doctor Prats.

S'esgoten, en pocs minuts, les entrades dels concerts de Doctor Prats i Miki Núñez per Santa Úrsula a Valls

Les localitats tenien un preu simbòlic de 3 euros

S'han esgotat, en poc més de 30 minuts, la totalitat de les 398 localitats  disponibles pels concerts de Miki Núñez i Doctor Prats previstos per la Fira de Santa Úrsula de Valls. Així, els espectacles de gran format programats a les nits del divendres 23 i el dissabte 24 d'octubre, respectivament, han penjat el cartell d'aforament complet a pocs minuts de la posada en funcionament del sistema de venda de les entrades.

En aquest sentit, es podien aconseguir a través del canal on line www.valls.cat a partir de les 10.00 h d'avui dimecres  7 d'octubre, i també presencialment en les taquilles centrals del Teatre Principal, en els accessos dels diferents espais. Pel que fa al primer bloc d'entrades que s'ha posat a disposició del públic, els concerts de Miki Núñez, Doctor Prats a hores d'ara ja tenen aforament complet, mentre que l'Orquestra Nova Blanes i les visites a la Petita Casa de la Festa, al Teatre Principal, encara gaudeixen de localitats disponibles.

Properament, segon torn de venda 

Per altra banda, l'orquestra Diversiones  actuarà en format de revetlla a la plaça del Pati, durant la nit del dissabte de la vigília, i properament s'anunciarà el sistema i els horaris de la venda de les entrades. En aquest cas l'aforament del concert també és limitat i caldrà adquirir les localitats prèviament i la recaptació anirà destinada a la Marató d'enguany, dedicada a la investigació sobre el coronavirus.