llista-erc-valls

ERC Valls presenta els 5 primers noms de la llista electoral

Jordi Cartanyà ha avançat que s'ha treballat en una llista paritària, amb igualtat entre noms masculins i femenins

Esquerra Republicana de Valls ha anunciat aquest migdia, en una roda de premsa al passeig de l'Estació, els 5 primers noms que encapçalaran la llista electoral de cara als comicis municipals del mes de maig. Tal com ja es va avançar fa uns dies, Jordi Cartanyà és l'alcaldable del partit i, per tant, encapçala la llista. El segueixen Núria Gavarro, actual regidora de Participació Ciutadana i Igualtat de l'Ajuntament de Valls i Òscar Peris, delegat del Govern a Tarragona i regidor de Comerç i Turisme del consistori Vallenc. El quart lloc de la llista l'ocupa Ramon Font, l'únic regidor que té actualment Compromís per Valls en el plenari.

Teresa Rull és l'única cara nova 

El cinquè nom de la llista que s'ha donat a conèixer avui és el de Teresa Rull, històricament vinculada a ERC i a d'altres entitats sobiranistes locals com Òmnium Cultural de l'Alt Camp. Rull és la responsable del Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura. Ha estat presidenta de la Coral Infantil Cors Alegres i actualment col·labora amb Ràdio Valls.

Coalició entre ERC i Compromís per Valls 

Les dues formacions van anunciar fa uns dies la decisió de concórrer junts a les eleccions municipals «per unir esforços per tirar endavant necessitats futures de la ciutat». Cartanyà durant la seva compareixença va apuntar que aquesta complicitat entre els dos partits «és molt important». Alhora, el candidat per ERC va voler destacar que entre Font i ell sempre hi ha hagut molt bona sintonia a nivell personal i polític, i que la posició política en nombrosos temes d'actualitat coincideix sempre.

Per la seva banda, Ramon Font, va expressar que «aquesta és una aliança per guanyar» i que «aquesta entesa és una notícia molt bona per Valls». Alhora va destacar la clara tendència republicana i sobiranista de les dues formacions. Per tal de fer efectiva aquesta aliança, s’ha signat un acord de col·laboració de caràcter municipal pels propers quatre anys. La llista estarà encapçalada pel mateix Cartanyà i Compromís per Valls aporta 8 representants dels 31 que tindrà la llista.

Potser també t'interessa: