Imatge de l'Ajuntament de Valls.

El refugi antiaeri de la plaça del Blat de Valls serà l'escenari d'un escape room

L'activitat ha tingut una molt bona acceptació per part de la ciutat en les diferents ocasions que s'ha celebrat

Valls tornarà a comptar aquest hivern amb un  escape room de quilòmetre zero. Estarà ubicat a l'antic refugi antiaeri de la plaça del Blat. Des de l'Oficina Municipal d'Informació i Turisme s'ha decidit reprendre l'activitat després de la bona rebuda que ha tingut quan es va dur a terme al llarg de l'any 2020.

L'activitat s'iniciarà amb les persones que, tot i tenir la reserva  feta, no van poder realitzar-la aquest any amb motiu de les mesures vigents de la Covid-19.

L'escape room està contextualitzat amb l'espai històric  on es realitza. Els concursants tindran la missió de desactivar una bomba de la  Guerra Civil  a punt d'explotar. En cadascuna de les sessions hi podran participar fins a quinze persones, repartides en tres equips de cinc membres cadascun.

Cada grup haurà de treballar en equip i fer ús de tot el seu enginy per anar superant les diferents proves amb un màxim d'una hora per resoldre tots els  misteris i desactivar l'explosiu que s'amagarà a les galeries de l'antic refugi.

L'activitat ha estat impulsada per la regidoria de Comerç i Turisme, juntament amb l'Oficina de Turisme. Té l'objectiu d'oferir una proposta d'oci per adults diferent i atractiva que permeti conèixer un espai patrimonial amb tant de significat històric com és el refugi antiaeri situat sota la plaça del Blat.

Inscripcions

Els interessats participar en alguna de les sessions d'aquests escape room al refugi antiaeri, han d'inscriure's prèviament a l'Oficina Municipal d'Informació i Turisme situada al carrer de la Cort número 3 (preu de l'entrada: 5 euros per participant). Per a més informació, poden adreçar-se al 977 612 530 o bé al correu electrònic turisme@valls.cat.