Persones a l'Espai de l'Estudiant de Valls

L'Espai de l'Estudiant de Valls es reinventa i tindrà un format virtual

La 21a edició tindrà lloc del 3 al 7 de maig

L’Espai de l’Estudiant, el saló de l’ensenyament de les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre que se celebra des de l’any 2001 a la ciutat de Valls s’ha reinventat amb motiu de la pandèmia. En aquest sentit, la 21a edició es celebrarà en un format excepcional  apostant per fer un fira completament virtual.

Les restriccions derivades de la Covid-19 i la sensibilitat per minimitzar els contactes i la interacció social han fet decidir a l’organització per un format de presentacions en línia, per tal de mantenir en la mesura del possible la idea de proximitat entre expositors i visitants que es defensa des d’aquest saló, organitzat per l’Institut d’Estudis Vallencs  a través del Consorci Pro universitari.

Per potenciar l'esforç que els centres fan amb les  portes obertes  virtuals, s’ha pensat que és una bona oportunitat realitzar també aquestes presentacions agrupades sota el paraigua de l'Espai de l’Estudiant. A més a més, la intenció és mantenir l'edició en paper del catàleg que es fa cada any, i repartir-lo físicament entre escoles i instituts de les comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre, tot atenent els suggeriments que han fet des de diferents departaments d'orientació.

Aquest catàleg conté informació dels centres participants en l’Espai, a més de la relació de cicles formatius que es poden cursar a les demarcacions de Tarragona i les Terres de l’Ebre i les notes de tall d’accés a les universitats catalanes.

Presentacions virtuals

Enguany s’oferirà una graella de presentacions  virtuals de 50 minuts cadascuna que es realitzaran del 3 al 7 de maig a través de la pàgina web de l’Espai de l’Estudiant. Els centres que estiguin interessats a presentar la seva oferta formativa poden apuntar-se a través del web de l'esdeveniment abans del dia 16 d’abril. Un cop les inscripcions  per a les presentacions estiguin tancades, es presentarà la graella amb els horaris i s’obriran les inscripcions per als centres o per a les persones individuals que hi vulguin assistir.