Persones joves en una fira a Valls

Així serà l'Espai de l'Estudiant de Valls: nous expositors i es recupera la presencialitat

El dijous dia 10 de març, a les 10.00 h del matí, es farà una visita institucional per tots els estands del saló

Valls recupera, enguany, l'Espai de l'Estudiant  de la millor manera possible. Els dies 10 i 11 de març, prop de 60 expositors  dels àmbits universitari, formació professional, formació artística, negocis, idiomes, formació ocupacional, disseny, audiovisual, joventut, serveis, etc. es donaran cita a la capital de l’Alt Camp.

En aquest sentit, la ciutat tornarà a exercir de capital de la formació i acollirà la visita de prop de 50 instituts i escoles del territori. Es tracta d'una xifra que diu molt del compromís de les educadores i dels educadors que acompanyen el jovent en aquest procés tan fàcil i alhora tan complicat de la tria d’estudis en una de les primeres fires presencials que es fa en el context de la Covid-19. A més, la incorporació de nous expositors també és un símptoma de la potència d’aquest saló.

Es recupera la presencialitat

En aquesta edició l’Espai de l’Estudiant ha recuperat la presencialitat i compta novament amb totes les universitats catalanes, les públiques però també les privades. També la pràctica totalitat dels instituts de formació professional més innovadors i dinàmics de la demarcació. Això suposa per als organitzadors, el Consorci Prouniversitari de l’Alt Camp, depenent de l’Institut d’Estudis Vallencs, un gran suport i estímul  després d’un període ple d’incerteses.

Aquesta oferta es complementa amb tot un ventall de centres que cobreixen gairebé tots els interessos i les propostes formatives i professionals en els diferents àmbits per donar resposta a les expectatives dels visitants.

També es compta amb la presència del Consell Interuniversitari de Catalunya, dels Serveis Educatius del Departament d’Educació, de les Oficines Joves de la Direcció general de Joventut, del Servei d’Ocupació de Catalunya, de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, de la Diputació de Tarragona i de l’Ajuntament de Valls.

Com és tradicional, els matins del dijous i del divendres es reserven exclusivament a les visites dels centres educatius. La tarda del dijous 10 de març, de 15.30 h a 19.00 h, l’Espai de l’Estudiant s’obre també al públic en general, que el podrà trobar a la Sala Kursaal de Valls, a la carretera de Barcelona, s/n. L’Espai de l’Estudiant disposa de la web www.espaiestudiant.cat on es poden consultar tots els centres expositors d’aquesta fira que enguany assoleix ja 22 edicions.