Persones a l'Espai de l'Estudiant de Valls

L'Espai de l'Estudiant de Valls celebra la seva 21a edició

El programa d’enguany inclou un total de 85 presentacions de 50 minuts cadascuna

L'Espai de l'Estudiant de Valls, el saló de l'ensenyament de les comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre, enguany celebra la seva 21a edició, des del dia 3 fins al  7 de maig, en un format excepcional completament virtual.

Els organitzadors no han volgut deixar l'alumnat  sense aquest servei d'orientació que tant d'èxit ha tingut en les darreres edicions presencials, i han preparat un format de presentacions en línia  per tal de mantenir la dea de proximitat entre expositors i visitants que es defensa des d'aquest saló, organitzat per l'Institut d'Estudis Vallencs a través del Consorci Pro universitari.

El programa inclou un total de  85 presentacions  de 50 minuts cadascuna, en línia i en directe, en sessions de matí i tarda. L'únic requisit d'enguany és que cal realitzar una inscripció prèvia a través del web — espaiestudiant.cat —per tal de poder rebre l'enllaç que dona accés a cada presentació. No hi ha límit de sessions per a assistir i són totalment gratuïtes.

Enguany, s'han inscrit la gran majoria d'universitats catalanes, tant públiques com privades, a més de nombrosos  centres d'ensenyament superior  que ofereixen des d'estudis de màrqueting, empresa, disseny, art dramàtic, moda, esports, etc., a més de centres d'educació secundària que ofereixen cicles formatius o el batxillerat internacional, i altres formacions i serveis relacionades tant amb el jovent com amb la formació d'adults i formació no reglada, i l'Institut Municipal de Desenvolupament Local Vallsgenera.

A més a més, l'Espai de l'Estudiant de Valls s'ha obert també a les demarcacions de Barcelona,  Lleida  i  Girona per tal que els alumnes dels centres d'ensenyament secundari d'aquestes províncies puguin gaudir també d'aquesta edició tan especial.

L’Espai de l’Estudiant està organitzat per l’Institut d’Estudis Vallencs a través del seu Consorci Pro universitari, i compta amb la col·laboració  de l’Ajuntament de Valls, la Diputació de Tarragona i la  Generalitat de Catalunya.