Gala 3 d'Eufòria a TV3

Eufòria en concert: 5 concursants del programa clouran la 15a edició del Sons del Món

Actuaran el 7 d’agost per separat amb les seves bandes i faran alguna col·laboració

Cinc cantants d’Eufòria clouran el 7 d’agost la 15a edició del Sons del Món. ‘Eufòria en concert’ comptarà amb les actuacions de Mariona Escoda, Triquell, Llum, Scorpio i Edu en un l’espectacle sorpresa del certamen. Els  concursants actuaran per separat amb les seves bandes, faran alguna col·laboració especial i interpretaran el repertori del concurs ‘Eufòria’, però també es podrà escoltar en directe per primera vegada algun tema propi o de nova creació.

Després d’anunciar els concerts d’Andrés Calamaro, Ben Harper, Gipsy Kings, Alvaro Soler, Robe o Oques Grasses, que farà el seu darrer concert a Catalunya abans del concert al Palau Sant Jordi de gener, l’organització del  Sons del Món ha anunciat l’actuació ‘Eufòria en concert’ protagonitzada per Mariona Escoda, la guanyadora del talent show català, Triquell, Llum, Scorpio i Edu, que arribaran a Roses després de les actuacions del Palau Sant Jordi.

Sota el nom ‘Eufòria en concert’, els concursants tant per separat com, alguns, amb les seves bandes interpretaran repertori del programa ‘Eufòria’ juntament a cançons pròpies que serà de les primeres vegades que interpreten en públic.

Les entrades es posen a la venda aquest dimarts a les 20.00 h al web del Sons del Món.