Persones disfressades a Valls

Un any més, la Fàbrica de les Il·lusions arriba a Valls per Nadal

L'activitat se celebrarà els dies 2, 3 i 4 de gener, de 10.00 h a 13.00 h i de 17.00 h a 20.00 h

Valls celebrarà, per tercer any consecutiu i per les festes de  Nadal, La Fàbrica de les Il·lusions. Es farà a la sala de la Cooperativa Agrícola els dies 2, 3 i 4 de gener. 

Es tracta d'un espectacle participatiu  i familiar de llums, colors i molta màgia on els infants s'endinsaran pel recorregut de la fàbrica on treballen els secretaris i secretàries de ses majestats els Reis d'Orient.

En aquest espai els infants podran descobrir com el grup de secretaris i secretàries dels Reis preparen les joguines que repartiran la matinada del 5 de gener.

També, com recullen les cartes a l'Oficina Central de correus i ordenen tota la informació per transformar les il·lusions en regals. Un viatge amb el que ajudaran a fer possible que els nens i nenes de tota la ciutat aconsegueixin rebre els seus desitjos la nit més màgica de l'any.

La música, una nova protagonista

Una de les novetats d'aquesta edició serà la música, que ocuparà un paper protagonista a través de la figura de l'Estel. D'aquesta manera, La fàbrica tindrà la seva pròpia melodia que serà interpretada en directa per l'Estel.

Els nens i nenes que assisteixin a La Fàbrica  interactuaran amb els diferents secretaris allí presents. Els ajudaran en les diferents tasques que es requereixen perquè les cartes i els desitjos arribin a bon port.

La Fàbrica de les Il·lusions se celebrarà els dies 2 ,3 i 4 de gener de 10.00 h a 13.00 h i de 17.00 h a 20.00 h. L'espectacle està destinat preferentment a nens i nenes de 3 a 11 anys, acompanyats sempre per una persona adulta.

Les persones que vulguin visitar la Fàbrica podran adquirir les seves entrades a partir del dijous 9 de desembre a les 18.00 h a través del portal de l'Ajuntament. El preu de l'entrada serà de 2 euros  per persona.

La durada de la visita serà aproxima dament de 25 minuts. En el moment de fer la compra s'haurà d'indicar el dia i la franja horària en què es vol realitzar la visita i les dades de contacte de cada visitant. Cada persona adulta, podrà acompanyar un màxim de 3 infants (els nens i nenes no podran accedir sols a la Fàbrica).

Per poder participar de l'activitat caldrà en tot moment seguir i respectar les mesures de control i sanitàries establertes per part de l'organització. Entre les quals s'hi compten l'obligatorietat de portar la mascareta  (per a majors de tres anys). També la desinfecció de mans a l'accedir al recinte i evitar tocar els elements comuns de l'espai.

El projecte compta en aquesta edició amb la col·laboració  de la Societat Agrícola de Valls, el Grup del Teatre Principal i els comerços Bonifàs, Lluïsa Vives Joguets, Gasco Joguines, La Nau-Centre d'art i el Consorci per la Normalització Lingüística.