Un ferit després de caure en un pou a Valls

Els Bombers rescaten un noi de 21 anys després que caigués al fons d'un pou de 19 metres de profunditat, aquest dissabte

 

Els Bombers de la Generalitat  van rescatar aquest passat dissabte dia 4 d'agost, un jove de 21 anys que havia caigut dins d’un pou a Valls.  El noi va precipitar-se al fons del pou per causes que es desconeixen, la qual cosa li va provocar diverses lesions.

Els fets van passar a les 15.37 hores de dissabte, moment en què els Bombers van rebre l’avís a través d'una trucada al telèfon 112 d’emergències. El noi va caure en  un pou d'uns 19 metres de profunditat, situat al carrer del Bisbe Mora de la capital de l’Alt Camp. Segons han informat fonts dels Bombers de la Generalitat, es van personar al lloc dels fets amb dues dotacions terrestres, un helicòpter del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) com a mitjà de suport i amb el GEM, el Grup d'Emergències Mèdiques dels Bombers. També es va comptar amb la presència de la Policia Local de Valls.

Les tasques per dur a terme el rescat no van ser gens fàcils. Poder treure el noi de pou va ser més aviat  «una feina molt laboriosa», segons l'han definit des dels Bombers, ja que aquest pou és molt estret. Per poder rescatar el jove van necessitar gairebé dues hores de temps i cap a les 17.10 hores de la tarda, el noi ja era a l'exterior.

Els Bombers ajudant a l'accident del pou a Valls
Els Bombers ajudant a l'accident del pou a Valls | Facebook GRAE Generalitat

 

El ferit, traslladat a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona

Finalment, el tema va quedar en un ensurt. Amb una caiguda així podria haver pres més mal i tot i el cop, el jove només va patir algunes ferides. Un cop rescatat, el noi va ser traslladat fins a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona on el van poder atendre i valorar la seva situació. Segons fonts dels Bombers, fruit de la caiguda, el noi es va trencar el turmell dret i va patir diverses lesions a l’esquena.

L'home va resultar ferit en caure al pou
L'home va resultar ferit en caure al pou | Facebook GRAE Generalitat