Un ferit i dos vehicles bolcats en un accident a la C-37, a Valls

Els fets s’han produït durant el vespre d’avui dissabte, 6 d’abril | Bombers, Mossos d'Esquadra i SEM han acudit al lloc de l'incident

Dos cotxes s’han vist implicats en un accident a la carretera C-37, al terme municipal de Valls. Els fets s’han produït durant el vespre d’avui dissabte, 6 d’abril i, segons els serveis d’emergència, els dos vehicles han bolcat.

Una de les persones implicades ha resultat il·lesa, podent sortir fàcilment del vehicle, mentre que l’altra, ferida, ha hagut de ser excarcerada pels Bombers de la Generalitat. Al punt de l’incident, al quilòmetre 15 de la C-37, també hi ha acudit els Mossos d’Esquadra i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Xoc entre dos camions a las C-37, a Valls

Dijous, 4 d'abril, dos camions van topar a la carretera C-37, al terme municipal de Valls, a l'Alt Camp. L'accident va ser lleu i, afortunadament, no hi va haver persones ferides. Els fets es van produir al quilòmetre 9 de la via.

Els serveis d'emergència van rebre l'avís a les 16.09 hores i al lloc de l'incident hi van acudir tres unitats dels Mossos d'Esquadra, que van donar pas alternatiu. Arran del xoc, es van formar retencions d'un quilòmetre, en els dos sentits de la marxa.

Autobús Plana encastat
Un autobús de l'empresa Plana es va encastar a l'aparcament del polígon Riuclar | Cedida

 

Un autobús s'encasta en un aparcament

Gran ensurt el que va viure el conductor d'un autobús el passat dimecres, 3 d'abril, al polígon Riuclar de Tarragona. Per motius que encara no han transcendit, un vehicle de l'empresa de transports Plana va acabar encastat al mur de la cotxera de la companyia, situada en aquesta zona industrial tarragonina.

L'autobús número 88 va quedar penjant entre l'aparcament i el carrer contigu i, a causa de l'incident, el conductor de l'autocar va quedar atrapat a l'interior del vehicle.

Més informació: