Imatge d'un concert d'Itaca band.

Els alcoverencs trien que Itaca Band i Doctor Prats actuin a la seva Festa Major

La votació popular dictamina que aquests dos grups actuaran al concert de dissabte de la Festa Major d'Alcover del proper 19 d’octubre de 2019 al Pavelló Municipal

Ja se sap quins grups actuaran en el concert de la Festa Major d'Alcover, gràcies a la participació dels veïns que han escollit mitjançant els seus vots, quins eren els grups que preferien escoltar durant la celebració. Així doncs,  les formacions musicals Itaca Band i Doctor Prats són els grups guanyadors, escollits per votació popular, per actuar al concert de dissabte de la Festa Major d'Alcover del proper 19 d’octubre de 2019 al Pavelló Municipal.

Els alcoverencs i alcoverenques van poder participar, fins aquest dilluns dia 24 de març, en l'elecció de les formacions musicals a través d'una enquesta. Aquesta ha rebut un total de 357 vots vàlids, i l’opció guanyadora, Itaca Band+ Doctor Prats ha obtingut 186 vots ( 52,10% dels vots). 

La resta de propostes presentades han estat les següents i han obtingut aquesta votació: Itaca Band + Catarres  han aconseguit 59 vots (un 16,53 %), Sau 30 + Doctor Prats amb 59 vots també (16,53% dels vots), La Unión + Danza Invisible + Paco Pil amb 28 vots (7,84 %), Sau 30 + Itaca Band amb 13 vots (3,64%) i finalment, Los Manolos+ Doctor Prats que s’han endut 12 vots (3,36% del total).

Els dos grups que actuaran a Alcover

Per una banda, Itaca Band és un grup català format el 2006. Les seves cançons destaquen per la mescla que fan de diferents gèneres musicals com l’ska, el reggae, la música llatina o el rock. Itaca Band presentarà el seu nou disc ‘La llengua de los pájaros’.

Imatge d'un concert d'Itaca band.
Imatge d'un concert d'Itaca band. | Artur Gavaldà.

Pel que fa a  Doctor Prats, ja van actuar per la festa Major d’Alcover i va ser un èxit rotund.  Aquest grup de fusió musical creat l’any 2015 ja tenen tres discs a l'esquena i aquest 2019 faran vibrar de nou Alcover amb la gira ‘Avui lluny és més a prop’.