Nens trepitjant raïm.

Vilabella acollirà la Festa de la Verema de la DO Tarragona

Serà els dies 24, 25 de setembre i 1 i 2 d'octubre

Vilabella, municipi de l'Alt Camp, acollirà, enguany, la Festa de la Verema  dels cellers de la DO Tarrragona. Durant el primer cap de setmana, els dies 24 i 25 de setembre i també el 2 d’octubre, els cellers de la DO Tarragona  obriran per oferir activitats enoturistiques per a tots els gustos: tastos; esmorzars i dinars de veremadors; navegació per l’Ebre; escape rooms; verema a l’antiga, concursos de beure en porró, etc.

A més, el primer cap de setmana d’octubre es clourà amb una novetat, un  sarau de tardor a Vilabella, territori del Gaià. Es tracta d'una fira el capvespre de dissabte, amb food trucks i música per ballar en directe amb “Trio pixinguinha”. Es posaran a la venda tiquets amb 5 consumicions i una copa.

Alhora, tindrà lloc el Most Festival, el Festival del Cinema i el Vi de Catalunya, que també serà a Vilabella, amb el film de Jean-Baptiste Alazard: “L’Âge d’or”, un diari filmat al voltant d’una parella de viticultors, que es torna testimoni i demostració que d’altres formes de viure són possibles.

Pel que fa al diumenge 2 d’octubre, la Festa de la Verema s’acomiadarà amb un passeig pels paisatges vitivinícoles del Gaià, un  esmorzar de veremador i un dinar popular.

En aquesta edició, els cellers que participaran de la Festa de la Verema són el celler Mas Bella, el celler Mas del Botó, Vinyes del tiet Pere, cellers Blanch, Vins i Olis Suñer, celler Mas Vicenç, celler Pedrola, Molí de Rué i Vinya Janine.