Imatge de l'Ajuntament de Valls.

S'organitza una fira d'intercanvi i un mercat de segona mà a Valls

La inscripció és gratuïta però el nombre de places és limitat

L'Ajuntament de Valls organitza la 9a edició de la fira d'intercanvi i segona mà. Tindrà lloc dissabte 25 de setembre, de 10.00 h a 14.00, al pati de Casa Caritat.

La Fira d'intercanvi i segona mà és un espai creat perquè tothom pugui vendre, intercanviar o donar tot allò que ja no necessita però que encara està en bon estat. Així, les persones interessades en participar-hi poden portar a la Fira objectes variats que tenim a casa sense utilitzar. Per exemple, el cotxet de nadons, un bressol, llibres, roba, joguines, electrodomèstics, objectes de decoració, material d'esport... S'han de trobar en bon estat. D'aquesta manera s'evitarà que es converteixin en un residu i se li donarà un nou valor.

La fira és un espai obert a qualsevol persona major de 16 anys, així com també membres d'associacions i entitats. Es tracta d'un lloc reservat per a participants no professionals, de manera que no hi poden prendre part antiquaris, brocanters, artesans, comerciants amb restes d'estoc... A més, tothom qui ho vulgui pot accedir a la fira a la recerca d'allò que necessiti.

Els interessats en disposar d'una taula a la Fira d'intercanvi i segona mà s'han d'inscriure prèviament a l'Ajuntament de Valls. La inscripció és gratuïta però el nombre de places és limitat.

Durant la jornada s'aplicaran els protocols de seguretat i prevenció contra la Covid-19 amb l'objectiu de celebrar l'esdeveniment amb les màximes  garanties de seguretat per a organitzadors, expositors i visitants.