Castells davant de l'Ajuntament de Vila-rodona

Vila-rodona recupera la Fira Agropecuària, que arriba a la 628a edició

El pregoner serà el Dr. Joaquim Pallejà, que ja havia de ser-ho l’any passat

Vila-rodona recupera, enguany, la Fira Agropecuària, la fira de proximitat de l’Alt Camp, després que l’any passat s’hagués de cancel·lar pel context sanitari a causa de la pandèmia per la Covid-19.

Aquest any destaca la Nit Jove, un acte pensat específicament pel jovent del poble o per les persones de fora vila que vulguin participar-hi. S’espera fixar aquesta activitat i que es pugui mantenir en les properes edicions de la Fira. També es recupera la part d'exposició.

Alhora, destaquen les  dues exposicions que es podran veure durant el cap de setmana. Per una banda, «Darrere el taulell. 50 anys de botigues a Vila-rodona», del Centre d’Estudis del Gaià. Per altra banda, «Pintures en temps de pandèmia», de Millán Martínez.

Aquest any, el pregoner  de la Fira serà el Dr. Joaquim Pallejà, que ja havia de ser el pregoner l’any passat.

Pel que fa a la Gala de Màgia, serà una de les grans atraccions de la Fira, un espectacle inoblidable. I, com no podia ser d’una altra manera, també es recupera la diada castellera  amb la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Vella dels Xiquets de Valls. També torna la tradicional fesolada popular i l’esmorzar de taverna.

Finalment, els  espectacles musicals i activitats per a infants tanquen un programa que vol recuperar l’essència de la Fira Agropecuària.