Pla mitjà de l'empresa Frigicoll, amb seu a Valls

L'empresa que ampliarà el seu negoci a Valls i prioritzarà la contractació de dones

Frigicoll preveu obrir un nou magatzem a la capital de l'Alt Camp el primer trimestre de 2023

Bones notícies en l'àmbit laboral a Valls, ja que l'empresa de climatització Frigicoll ha anunciat aquest dimecres que construirà una nova nau a la capital del Baix camp per ubicar-hi un segon magatzem. Una de les grans novetats serà que es prioritzarà la contractació de dones, segons ha explicat la directora de recursos humans de la companyia, Isabel Aragonès.

En aquest sentit, Aragonès ha explicat que el sector continua estant «molt masculinitzat». La directora de recursos humans de la companyia ha afegit que el «desig de Frigicoll és aspirar a la paritat, però actualment és gairebé impossible».

Les obres començaran el gener de 2022

El projecte, que encara està en fase embrionària i sense pressupostar, preveu que les obres comencin al gener de l'any vinent i estiguin finalitzades durant el primer trimestre de 2023. Segons el director comercial de Frigicoll, Marc Ferrer, la pandèmia ha retardat el desenvolupament del projecte i la seva execució.

Mentre es completen les obres del nou magatzem, l'empresa llogarà instal·lacions properes a Valls per mantenir el ritme de treball. En aquest sentit, Ferrer ha recordat que l'actual magatzem de Frigicoll ha quedat petit.

D'altra banda, durant el curs que començarà al setembre, Frigicoll col·laborarà en la creació d'un grau mitjà de formació professional dual en l'àmbit logístic. L'empresa es compromet a comptar amb un parell d'estudiants de pràctiques a curt termini.