Els músics Gerard Marsal i Medir Bonachi estrenen nou projecte al Convent de les Arts d'Alcover

Serà aquest diumenge a les 19.00 hores amb un concert de música neoclàssica sota el títol 'Homaro'

El Convent de les Arts d'Alcover serà l'escenari, aquest diumenge 11 de novembre a les 19.00 hores, de l'estrena del concert de música neoclàssica sota el títol ‘Homaro’ de la formació NuN,  composta per Gerard Marsal i Medir Bonachi. 

L'espectacle, en residència al Convent de les Arts,  té el segell km 0 i compta amb els dos músics tarragonins: Gerard Marsal (saxo, flauta i electrònica) i Medir Bonachi (piano). En l'estrena també es comptarà amb la presència de Laura Gené al violí i Glòria Coll al violoncel.

Gerard Marsal i Medir Bonachi han posat en comú la seva música per tal de crear melodies que arriben a l’ànima. NuN, suposa la materialització de la recerca d’aquest espai sonor on s’han unit els dos músics.

Amb aquesta formació presenten el seu  primer projecte en comú: ‘Homaro’, que vol dir humanitat en Esperanto. Un espectacle on es barregen espai, temps, harmonia i ressonància per trencar cadenes i replantejar-se la mateixa realitat.

Les entrades es poden comprar anticipadament a la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover, a través del web www.conventarts.cat i a la taquilla del Convent de les Arts des d’una hora abans de l’inici del concert. El preu és de 12 € en l’entrada general i de 9 € si es disposa del Carnet del Convent de les Arts, on els espectadors fins a 25 anys poden gaudir de l’entrada a 5 € dins la promoció CAjove! ‘Homaro’ forma part dels abonaments Música i General.

Dissabte, taller de so i vibració

A banda de l’actuació de NuN, un dia abans i en el marc de l'escola de l'espectador, dissabte 10 de novembre a les 16.00 hores a l'auditori del Convent de les Arts, es durà a terme 'Ressonàncies', un taller de so i vibració.

En aquest original taller es tindran en compte les emocions com a eina creativa i com afecta el so a les emocions. La durada aproximada de l’activitat és de quatre hores.