Assistents a la roda de premsa d'avui

El Gremi d'Instal·ladors de l'Alt Camp presenta els guarniments de les Decennals

Tots ells han utilitzat la tecnologia d'il·luminació LED en la gamma de lluminositat de color blanc

El Gremi d'Instal·ladors de l'Alt Camp i la Conca de Barberà, en col·laboració amb l'Institut Jaume Huguet de Valls, han impulsat un concurs de guarniments lluminosos amb motiu de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1.

Aquest concurs estava obert als estudiants dels cicles formatius, de Formació Professional i dels Programes de Formació i Inserció que estiguessin relacionats amb la branca de l'electricitat i la mecanització de l'institut vallenc.

Les tres propostes finalistes han quedat registrades en propietat del Gremi. El qual en tindrà tots els drets de fabricació, reproducció i distribució. Totes les empreses afiliades al gremi oferiran aquests guarniments a la ciutadania perquè puguin ser penjats als  balcons i a les façanes dels edificis per il·luminar els carrers. És un costum per les Decennals, les festes de la llum.

Els  finalistes  del concurs han sigut els grups formats per David Valls i Pol Abellà, del cicle de grau mitjà d'instal·lacions elèctriques. Mossab Doukkali, Kevin Álvarez i Jonathan Pérez, del PFI. I Iván León i Rubén Ramos, també del curs del PFI. El jurat ha estat format per membres de la Junta del Gremi i per personal docent de l'Institut Jaume Huguet.

En total s'han presentat fins a set prototips diferents, tots ells al voltant de la temàtica de les Festes Decennals. Tots ells han utilitzat la tecnologia d'il·luminació LED en la gamma de lluminositat de color blanc.