Una vintena de joves actors vallencs donaran vida a l'obra 'Peter Pan'

L'entitat ha donat aquest cap de setmana el tret de sortida als preparatius de l'espectacle amb la primera lectura del guió i els assajos de les primeres escenes

La primera lectura del guió del nou espectacle del Grup de Teatre Principal de Valls, ‘Peter Pan’, va tenir lloc aquest dissabte, 12 de gener. Un cop finalitzades amb èxit les representacions d'Els Pastorets Principals de Valls, el GTP arrancarà l'any teatral. Aquest mateix cap de setmana l'entitat ha donat inici també als primers assajos del muntatge, que s'allargaran de manera intensiva durant els propers dos mesos. El grup ja va realitzar a finals de novembre una sortida a Edimburg, on l'equip va assistir a una representació del mateix espectacle al Lyceum Theatre.

Una vintena de joves actors vallencs

Una vintena de joves actors de la cantera de l'entitat donaran vida a en Peter Pan, la Wendy i els seus germans  en un viatge fascinant que els conduirà fins al màgic País de Mai Més, on coneixeran fades, aprendran el significat del treball en equip i lluitaran amb els pirates.

Actors vallencs llegint el guió de ‘Peter Pan.
La primera lectura del guió del nou espectacle del Grup de Teatre Principal de Valls, ‘Peter Pan’, va tenir lloc aquest dissabte, 12 de gene. | GTP

 

Banda sonora creada per l'ocasió

L'espectacle, que en aquest cas es tracta d'una adaptació del clàssic de J.M. Barrie de l'autora Ella Dickson, compta amb la traducció de Neus Armenjach, la correcció del text de Maria Cano i l'adaptació de Raul Molina i Marc Ayala, que n'assumeixen també la direcció.  El muntatge, que serà un espectacle de text per a tots els públics, comptarà amb una banda sonora pròpia, creada especialment per l'ocasió.

‘Peter Pan’ es podrà veure els dies 5, 6 i 7 d'abril al Teatre Principal en 5 sessions: el divendres 5 d'abril a les 21h, el dissabte dia 6 en doble sessió a les 17.30h i a les 21h i el diumenge dia 7 també en doblet a les 12h i a les 17.30h. Durant les properes setmanes, l’entitat seguirà immersa en els primers assajos i preparatius de producció de l'espectacle, que serà una de les apostes destacades del Grup del Teatre Principal per a la temporada teatral 2019.