Persones guanyadores amb el premi a l'Oficina de Turisme de Valls

Ja es coneixen els guanyadors de la campanya comercial «A Valls s'hi compra de cine»

Les quatre premiades han rebut cadascuna un xec valorat en 300 euros

La  campanya comercial «A Valls s'hi compra de cine» ha acabat amb el lliurament de premis. A l'acte hi han assistit Òscar Peris, regidor de Comerç i Turisme i Rosa Baseda, presidenta de Comerç de Valls. També les representants de les dues agències de viatge associades a l'entitat. Les quatre fotografies publicades a Instagram que han obtingut més vots són de @gemmetah, @ainamallol, @bcartany i @monicamasipnavarro.

Les quatre guanyadores han rebut cadascuna un xec valorat en  300 euros. S'hauran de gastar en un  viatge per Catalunya o Illes Balears en agències de Valls. La resta de participants podran gaudir de dues entrades als cinemes de la ciutat i un pack de beguda i crispetes.

L'Ajuntament de Valls va organitzar, amb el suport de Comerç de Valls, la campanya de dinamització comercial «A Valls s'hi compra de cine!». Tenia per objectiu premiar a la població que compra als  comerços  de la ciutat i dinamitzar els cinemes, l'oci i el comerç local.

La campanya, que ha tingut lloc aquest estiu, ha constat de dues fases. En la primera fase, un total de 900 participants han recollit la bossa tipus tote bag il·lustrada per l'artista vallenca Berta Artigal i confeccionada per Carla Dalmau de l'empresa de la ciutat Tacatà. Els establiments adherits han repartit unes butlletes que la clientela ha segellat al fer una despesa de 10 euros o més en el comerç. Amb la butlleta segellada en dos establiments diferents es podia adquirir la bossa.

Per altra banda, la segona fase de la campanya ha sigut una acció promocional a la xarxa social Instagram. 15 participants han reproduït qualsevol de les fotografies icòniques de la història del cinema proposades per l'organització. Hi figurava la bossa de la campanya i les han penjat als seus perfils d'Instagram.