Façana de l'edifici de Sant Roc de Valls

El Premi Josefina Cardó de l'Institut d'Estudis Vallencs distingeix tres treballs de recerca de Batxillerat

L’acte de lliurament tindrà lloc el divendres 11 de juny a les 18.00 h de la tarda, al pati de l’Antic Hospital de sant Roc

L’Institut d’Estudis Vallencs ha donat a conèixer el  Premi Josefina Cardó 2021, dirigit a treballs de recerca de Batxillerat. En aquesta edició, s'han distingit tres treballs presentats per alumnes de l’Institut Jaume Huguet i de l’Institut Narcís Oller.

Per una banda, 'Evolució socioeconòmica dels establiments comercials del Pla de Santa Maria (1898-2020)' és el títol del treball presentat per Roger Valls Montserrat. És alumne de l’Institut Jaume Huguet de Valls, i ha estat dirigit per la professora Neus Salvat. El premi està dotat amb 500 euros en metàl·lic i la col·lecció completa 'Valls i la seva història'.

Per altra banda, els treballs de recerca 'El futur de l'avellana al Camp de Tarragona' i 'El nou orgue de Valls', presentats respectivament per Gemma Martí París i Josep Mateu Besora, alumnes de l’Institut Narcís Oller de Valls, han obtingut sengles accèssits dotats amb  200 euros i també la col·lecció completa de 'Valls i la seva història'.

Les bases contemplen un reconeixement també cap a la feina d’acompanyament i mestratge que realitzen els tutors dels treballs de recerca. L’acte de  lliurament tindrà lloc el divendres 11 de juny a les 18.00 h de la tarda, al pati de l’Antic Hospital de sant Roc, seu de l’Institut d’Estudis Vallencs.