L'Ajuntament de Valls tanca un narcopis al carrer Forn Nou

L'immoble es trobava en molt males condicions de salubritat

La Policia Local juntament amb l'Ajuntament de Valls han precintat un narcopis situat a la primera planta d'un habitatge del carrer Forn Nou número 23. Els serveis municipals han intervingut després de les queixes d'alguns veïns per les males olors que provenien de l'habitatge i arran d’un informe que ha fet el propi consistori sobre la salubritat de l’immoble.

L'actuació en aquest immoble s'ha dut a terme, entre el divendres, 11 de gener, i aquest dimarts, 15 de gener. La Policia Local de Valls es va desplaçar fins al lloc i després de comprovar les males condicions en què es trobava el pis  va demanar als ocupants, que només hi anaven a consumir, que marxessin i així ho van fer.

Estat del lavabo del narcopís del carrer Forn Nou de Valls.
Estat del lavabo del narcopis del carrer Forn Nou de Valls. | Cedida

 

Per tal d'evitar noves entrades en aquest domicili, personal de la brigada municipal de Valls ha entrat al pis aquest dimarts i han tapiat la porta.  A més, han procedit a fer una neteja general de l’immoble per les lamentables condicions de salubritat en què es trobava.

El consistori vallenc destaca que segueix treballant per lluitar contra els narcopisos que hi puguin haver al Barri Antic de Valls.

Els veïns denuncien la degradació del barri

Recentment, en un reportatge publicat per VallsDiari, l'Associació de veïns del barri Antic, que té uns 150 socis, denunciava la degradació del barri. Aquesta lluita s'ha incrementat des de fa quatre anys, data en què es van reactivar les trobades i reunions entre els residents i també el diàleg amb l'Ajuntament. 

L'Ajuntament ha fet 151 requeriments a propietaris d'habitatges buits

L'Ajuntament els ha realitzat fins al mes d'octubre del 2018 un total de 151 requeriments a diversos propietaris d'habitatges de Barri Antic. Aquestes xifres inclouen 96 ordres d'execució reclamant que arreglessin desperfectes en edificis. També inclouen les 31 execucions subsidiàries, és a dir, obres que l'Ajuntament ha realitzat directament per arreglar edificis perquè la propietat no se'n feia càrrec i també inclou 24 declaracions de ruïna.