Imatge d'un camió de bombers en moviment

Gran ensurt: S'incendia un bar a Querol

Els fets van passar ahir dimecres dia 7 de setembre al voltant de les 18.00 h

Els veïns i veïns de  Querol van patir una tarda d'ensurt. Ahir dimecres dia 7 de setembre, es va originar un  incendi  en un bar situat entre els carrers Terol amb Barbastre del municipi.

Segons avança El Vallenc, els fets van passar al voltant de les 18.00 h. A  causa de l’incendi es va veure afectada la  cuina i el tub d’extracció de fums del local. Per sort, el foc no va afectar cap habitatge adjacent ni va causar ferits.

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar 5 dotacions del cos de Bombers  de la Generalitat de Catalunya. 20 minuts després, van poder apagar el foc.

Accident a Barberà de la Conca

Per altra banda, avui dijous dia 8 de setembre al matí, un camió ha quedat travessat a l’autopista AP-2 a Barberà de la Conca, a l’alçada del quilòmetre 199 de la via, i en direcció al Vendrell.

El Servei Català de Trànsit ha rebut l’avís de l'accident a les 6.11 h. A les 8.45 h, dos carrils  de l’autopista romanien tancats i poc després s'ha obert un dels carrils. Per aquest motiu, hi ha aproximadament mig quilòmetre de retencions i existeixen problemes de circulació. Per sort, no s'han hagut de lamentar ferits.