Un cotxe crema completament a l'N-240, a Valls

Una dotació dels Bombers ha extingit les flames

Un cotxe va cremar completament la tarda d'aquest dissabte a l'N-240, al seu pas pel terme municipal de Valls. Segons informen els Bombers de la Generalitat, van rebre l'avís a dos quarts de sis de la tarda, quan una persona va donar l'avís d'un cotxe que cremava en aquest punt de l'N-240. Per causes que es desconeixen, un cotxe es va incendiar i les flames van calcinar el turisme per complet.

Fins al lloc de l'incendi s'hi va desplaçar una dotació dels Bombers de la Generalitat, que van dur a terme les tasques d'extinció del foc. Els bombers van apagar les flames ràpidament. Afortunadament, l'incendi no ha provocat persones ferides, ni per cremades ni per intoxicació de fum, i tampoc s'han produït més danys materials a banda del cotxe. Sí que va quedar afectada una petita part de vegetació del marge de la carretera.

Imatge de l'incendi d'un turisme a l'N-240 a Valls.
Imatge de l'incendi d'un turisme a l'N-240 a Valls. | Cedida bombers

 

Imatge dels Bombers apagant l'incendi del turisme a Valls.
Imatge dels Bombers apagant l'incendi del turisme a Valls. | cedida bombers

 

Incendi a tocar de l'N-240, a Tarragona, dimecres passat

La setmana passada els Bombers també van haver d'actuar en un incendi a tocar de la carretera N-240, a l'altura de Tarragona. Dimecres passat, 25 de juliol, nou dotacions dels Bombers de la Generalitat,  set de terrestres i dues d'aèries, van treballar per extingir un incendi a una zona boscosa del barri de Sant Salvador de Tarragona, al costat de la carretera. 

L'incendi va començar al voltant de dos quarts de set de la tarda i els Bombers van poder estabilitzar el foc amb poc més d'una hora. A dos quarts de deu de la nit, ja estava controlat. Els Agents Rurals estimen que les flames van afectar uns 8.000 metres quadrats de vegetació, sobretot massa forestal de pi.