Moren 500 pollastres en un incendi en una granja d'Alcover

Dues dotacions de bombers van treballar en les tasques d'extinció del foc

El passat dilluns, 6 d'agost, es va incendiar una granja de pollastres, situada al costat del quilòmetre 1 de la TV-7221, al municipi d'Alcover. El foc va començar a partir de l'incendi d'un quadre de llum. A les 18.23 hores dues dotacions dels Bombers de la Generalitat es van mobilitzar cap a la granja per treballar amb les tasques d'extinció i a les 18.37 hores ja es donava el foc per apagat. 

Cal destacar que no va haver-hi cap persona ferida, tot i que van morir un total de 500 pollastres com a conseqüència del fum ocasionat pel foc.  A banda de l'incendi del quadre elèctric, cap altra instal·lació del recinte de la granja va patir danys. 

S'incendia una altra granja d'Alcover

Aquesta granja no és la primera que s'incendia al municipi d'Alcover. Així doncs, el divendres, 20 de juliol, dos treballadors van resultar intoxicats lleus pel fum en una granja de la urbanització La Cabana d’Alcover. Un incendi va cremar les cintes menjadores dels animals i part del sostre mentre es feien tasques de reparació a les instal·lacions. Els operaris afectats van ser traslladats al Pius Hospital de Valls. Fins al lloc dels fets es van traslladar un total de quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat.

Incendi mortal a la Bisbal del Penedès

D'altra banda, al Baix Penedès, el 17 de juliol, els bombers van extingir un incendi, en el qual una persona va perdre la vida. Un foc en una casa del carrer del Flamenc Rosat, a la urbanització Papagai, va mobilitzar fins a cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat que, quan van arribar i van apagar les flames del menjador de la casa, van trobar el cadàver d'una persona totalment calcinat. 

Malauradament, el mal estat en què es va trobar el cos, a causa de les flames,  en va fer difícil la seva identificació, que va passar en mans dels Mossos d'Esquadra. Tot i això, tot indica que es tractaria del mateix propietari de la casa.