Jordi Caps al plató de Got Talent

De Bràfim a Telecinco: El mag Jordi Caps guanya la 8a edició de Got Talent

S'ha emportat els 25.000 euros del premi més 10.000 més de Cofidis

Jordi Caps, veí de Bràfim, ha guanyat l'edició de l'últim programa de  Got Talent 8. Competia amb Dakota i Nadia, Joaquín Matas i Martina, les altres persones finalistes.

En aquesta ocasió, l'audiència va ser l'encarregada de votar a través de mitele i va proclamar vencedor  Jordi Caps, el mag de l'Alt Camp que va aconseguir deixar tothom amb la boca oberta. Caps s'ha emportat els  25.000 euros  del premi més 10.000 més de Cofidis que li va entregar Miki Núñez.

«M'han dit que a la final em vingui a divertir, a passar-m'ho bé i aquí sóc, això és el que vinc a fer» va dir el Jordi tot just començar el seu número. La seva actuació va ser espectacular, per la qual cosa va aconseguir imposar-se com a clar guanyador  de la nit.

En aquest sentit, Edurne, membre del  jurat, va exposar al mag que «felicito tota la gent que ha arribat a la final, però el que és teu és de l'altre món. No he vist mai un número tan rodó i aquesta connexió des d'audicions fins aquí que ha estat divertit, espectacular i una màgia meravellosa».