joic

La Jove Orquestra InterComarcal actuarà al Convent de les Arts d’Alcover

Aquesta és una orquestra amb una gran projecció formada per una seixantena de músics d’entre 16 i 30 anys amb un nivell semiprofessional els quals volen gaudir de la música

La Jove Orquestra InterComarcal tornarà al Convent de les Arts d’Alcover aquest proper dissabte, dia 31 d’agost, a les 19.30 h amb el programa que porta per títol “La tercera de Brahms”. En el seu concert estival, la JOIC ofereix un programa basat en dos grans autors alemanys del romanticisme, Beethoven i Brahms, els quals componen un dels binomis més coneguts de la història de la música, destacant per l’efecte que féu en el segon el respecte que tingué pel primer. A més, comptarem amb el guanyador del VI Concurs per solistes de la JOIC, competició amb la qual l’orquestra vol donar la primera oportunitat d’actuar a joves talentuosos del nostre territori.

El repertori que donarà forma al concert de dissabte està compost per l’Obertura Egmont de Ludwig van Beethoven, el Concert n. 2 Op. 5 de clarinet de Bernhard Henrik Crusell, la peça guanyadora del VI Concurs per solistes de la JOIC i, evidentment, per la Simfonia n. 3 Op. 90 Johannes Brahms. La JOIC serà conduida pel director Marcel Ortega i Martí i comptarà amb la presència del clarinetista solista Dani Veiga.

La Jove Orquestra InterComarcal és una orquestra amb una gran projecció formada per una seixantena de músics d’entre 16 i 30 anys amb un nivell semiprofessional els quals volen gaudir de la música.  Els perfils dels seus components, director inclòs, són diversos: estudiants del grau superior de música, postgraduats i alumnes de màster, però també alumnes dels cursos més alts del grau mitjà o estudiants d’altres especialitats no musicals que volen seguir actius en el món de la música. 

Les entrades es poden comprar anticipadament a través del web del CA i a la taquilla del Convent de les Arts des d’una hora abans de l’inici del concert. El preu és de 4 euros en l’entrada general i de 3 euros tant si es disposa del Carnet del Convent de les Arts com en la promoció CAjove! per a totes aquelles persones fins a 25 anys.