Visita als torrents de Valls

Surt a licitació la segona fase de la modernització del reg dels torrents de Valls per 4,2 milions d'euros

Les obres pendents donaran servei a un total de 202,70 hectàrees

La  Generalitat de Catalunya licita l'execució de la segona fase de la modernització del reg de la zona dels torrents de  Valls  per 4,2 milions d'euros. El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a través de l'empresa pública Infraestructures de la Generalitat de Catalunya SAU, ha tret a licitació les obres de la segona fase de modernització del reg, de la Comunitat de Regants.

Amb la primera fase es va poder donar servei a 181,26 hectàrees  del terme de Valls. Les obres pendents de la segona fase donaran servei a  202,70 hectàrees dels termes de Valls i  Vallmoll. Inclouen la canalització de la séquia de la Marsala, la bassa de regulació, la xarxa de canonades de distribució de la fase 2, i instal·lació del telecontrol de les fases 1 i 2.

L'actuació de millora i  modernització del reg de la zona dels torrents de Valls va ser declarada d'interès general. Per raons pressupostàries es va plantejar l'execució de l'actuació en dues fases, executant-se la primera d'elles en la seva totalitat entre els anys 2011 i 2014, i restant pendent l'execució de la fase 2, segons informen fonts del DARP.