Persona detingut

Ni 24 hores: Surt en llibertat un dels detinguts acusat dels últims aldarulls a Valls

Està acusat de ser un dels presumptes autors de l'incendi d'un cotxe de la Policia Local de Valls la passada nit de diumenge

Daniel Castellanos Poveda ja es troba en llibertat, tal com ha pogut saber TarragonaDigital i han pogut confirmar fonts oficials. Es tracta d'un dels dos detinguts que ahir dijous dia 1 de setembre els Mossos d'Esquadra van arrestar al carrer Germans Sant Gabriel de la capital de l'Alt Camp, acusats de ser els presumptes autors de l'incendi d'un cotxe de la Policia Local de Valls la passada nit de diumenge, així com de protagonitzar diversos aldarulls i episodis d'inseguretat dels darrers dies a la ciutat.

Ni 24 hores l'acusat ha estat detingut, cosa que ha causat una forta indignació entre el veïnat, que ha seguit amb gran expectació el desplegament policial  de les últimes hores. En aquest sentit, diferents publicacions a les xarxes socials mostren el descontentament envers la decisió judicial de deixar en llibertat l'acusat, i alhora diferents usuaris titllen del desplegament policial d'ahir de «circ que només pretenia anestesiar el problema real que viu Valls».

Un vídeo i ordres de detenció vigents

En les últimes hores havien circulat per xarxes unes imatges suposadament policials on s'identificava quatre homes  relacionats amb els aldarulls a Valls. Els dos detinguts tenien ordres de detenció vigents i se'ls investiga per diversos delictes contra el patrimoni. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

En el dispositiu d'ahir a la tarda han participat unitats de  seguretat ciutadana, d'investigació, de l'ARRO, la unitat d'helicòpters de Mossos i la Policia Local de Valls.

Aquest va ser l'últim d'un seguit de greus successos viscuts en les últimes setmanes a la capital de l'Alt Camp. La consternació va ser absoluta, però encara es va veure incrementada quan es va filtrar un vídeo  que els mateixos autors d'incendiar  el cotxe van gravar i penjar a les xarxes socials, concretament a Instagram.