Maria José Invernon i Rosa Maria Ibarra

El PSC de Valls presenta la número 3 de la llista per a les eleccions municipals

Es tracta de la consultora de comerç Maria José Invernon

La consultora de comerç,  Maria José Invernon, formarà part de la candidatura del  PSC a Valls a les eleccions municipals del mes de maig. Així ho ha fet públic avui l’alcaldable socialista, Rosa Maria Ibarra, que ha destacat la vinculació de la nova candidata amb el món comercial de la ciutat.

Maria José Invernon té 33 anys i és tècnica en comerç internacional. La seva carrera professional s’ha dut a terme en l’àmbit del sector de la  logística internacional  especialitzant-se en la cadena de distribució de clients d’ecommerce.

Durant la seva intervenció Rosa Maria Ibarra ha destacat que l’objectiu del PSC «és que Valls sigui la primera opció de compra per a tots els vallencs i vallenques. Com a alcaldable, però sobretot com a vallenca, vull que Valls torni a ser una ciutat comercial de referència no tan sols a la comarca sinó en el conjunt del Camp de Tarragona».

En la mateixa línia s’ha manifestat Maria José Invernon que s’ha compromès a «treballar de forma transversal i col·laborativa entre tots els agents implicats en el comerç de la ciutat. Per a mi, la neteja dels carrers i places, la seguretat a la ciutat i la dinamització del comerç i la restauració són els pilars centrals per tornar a aquell Valls líder que un dia vam ser».

La  nova candidata  s’ha definit com «una persona vinculada de sempre al món del comerç. Soc filla de botiguers i he estat botiguera també. De fet, m’hi continuo sentint».

Aquesta vinculació ha estat clau per acceptar formar part de la candidatura socialista. «Si tinc una oportunitat de treballar per Valls i la seva gent, de fer les coses diferents, de tornar a tenir aquells carrers vius que un dia vam tenir, cap allà que vaig. Per això he decidit sumar-me al projecte que lidera Rosa Maria Ibarra».

En aquest sentit ha demanat «centrar tots els esforços a canalitzar tota la demanda real mitjançant una oferta comercial i turística de primer nivell. Atrevim-nos a fer campanyes diferents, visibilitzem el potencial de la ciutat, tornem a treballar tots plegats per anar un pas per endavant, continuem adaptant-nos a les  necessitats dels clients, i sobretot tornem a donar el valor que es mereix al comerç local», ha conclòs.