Imatge Miki Nñez i Mariona Escoda a les Campanades de TV3

Mariona Escoda anuncia una gran notícia tot just abans del seu concert de presentació

El concert tindrà lloc el dia 16 d'abril a la Sala Paral·lel 62 de Barcelona

La cantant vallenca Mariona Escoda s'ha convertit en tot un fenomen social i televisiu; és sens dubte, l'artista del moment. La cantant i compositora acaba d'anunciar el sold out del seu concert de presentació. El concert, organitzat per The Project, tindrà lloc el dia 16 d'abril a la Sala Paral·lel 62 de Barcelona.

Després d'haver guanyat el  talent show de TV3 "Eufòria", sent l'única concursant que va arribar invicta a la final sense estar nominada cap gala gràcies al suport de les votacions del jurat i l'audiència, ara inicia la seva carrera musical de la mà de Música Global, amb qui publicarà el seu primer treball.

Primer single

"Et deixo la mà" és el seu primer single, una cançó empoderadora, amb força i potència, on el seu principal significat té a veure amb l'evolució de la Mariona com a artista i dona. És per això que en l'àmbit musical i de producció la veu, el missatge, és l'element principal.

La Mariona d'ara li "deixa la mà" a la Mariona d'abans (sobretot pre-Eufòria) perquè estava plena d'inseguretats i havia passat  males ratxes  per culpa d'aquestes i altres problemes que ara ha aconseguit solucionar.

Tot i això, la cançó està escrita d'una manera que cadascú la pot interpretar com vulgui, deixant la mà d'una versió antiga seva o de qualsevol persona de la seva vida amb qui necessiti tancar una etapa.