Carrer de la Cort.

Marketplace: la nova eina que permet comprar per Internet a les botigues de Valls

Es tracta d'un recurs fet a mida per a les botigues, per als serveis i per a l’artesania de proximitat

Les associacions de comerciants de tot Catalunya fa setmanes que han impulsat el portal slowshopping.cat, el directori de comerços  a domicili i han impulsat el primer Marketplace  que ha de servir de solució al comerç de proximitat del país. En aquest sentit, Comerç de Vallss'ha adherit a la iniciativa de comerç electrònic feta a mida per a les botigues, per als serveis i per a l’artesania de proximitat.

Així, la capital de l'Alt Camp ja compta amb un Marketplace on poder comprar als petits establiments i als mercats de les poblacions d’arreu del país a través d'Internet. És un projecte sense ànim de lucre, obert a totes aquelles associacions i municipis de Catalunya que s’hi vulguin afegir amb ganes de treballar en equip i de vocació de servei. Alhora, la forta base d’associacions i comerços adherits al projecte han resultat ser el principal actiu.

De fet, la proposta neix de la necessitat d’implantar una solució de comerç electrònic feta a mida per al comerç local, per als serveis i per a l’artesania de proximitat de Catalunya. El confinament, la crisi generada pel coronavirus i els canvis de comportament dels consumidors han evidenciat que per a molts comerços de proximitat, que encara no havien apostat per digitalitzar-se, hagin vist amb bons ulls la inversió que es vol fer des del teixit associatiu.