Plantes de Nadal al mercat de Valls

Valls celebrarà un Mercat de Nadal sense aviram i amb les parades repartides en un recorregut més llarg

El recinte restarà obert, el dissabte dia 12 i el diumenge dia 13, de les 10.00 h del matí a les 21.00 h del vespre

Valls reviurà un Mercat de Nadal diferent a causa de la Covid-19. En aquest sentit, tot i que enguany no hi haurà la tradicional fira de  capons  ni aviram a la plaça del Blat, sí que es mantenen els expositors amb motius nadalencs, els arbres i verd, figures de pessebre, vins i caves, torrons, mel i dolços, tions, objectes ornamentals, etc. 

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

A més, per afegir més mesures de seguretat, el mercat ocuparà un espai més ampli i perimetral. Així, l’escenari principal serà la plaça del Pati  i els seus carrers adjacents i els expositors s’estendran pel centre de la ciutat ocupant la plaça del Blat i els carrers de la Cort, Jaume Huguet i Jaume Mercadé, i com a novetat també hi haurà parades al carrer Teatre. En tot el recorregut serà obligatori l’ús de la mascareta tant pels paradistes com pels visitants i hi haurà d’haver una distància de 2 metres  entre expositors. Enguany també s’aposta pels informadors, persones voluntàries que informaran de les mesures Covid-19 segons la situació sanitària vigent.

El Mercat de Nadal restarà obert, el dissabte dia 12  i el diumenge dia 13, de les 10.00 h del matí a les 21.00 h del vespre. El mercat és coordinat per la  Cambra de Comerç i Indústria de Valls, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Valls i Comerç de Valls.