Interior de la Llar d'Infants d'Alcover

La Llar d'Infants d’Alcover modernitza les aules i estrena materials i mobiliari

Les aules s'han reestructurat i actualment estan pensades perquè es comparteixin espais comuns en totes elles

La llar d'infants Xiu Xiu d’Alcover ha millorat les seves instal·lacions que han comptat amb una redistribució dels espais, la substitució de mobiliari i del material de joc. Un dels canvis més importants és la substitució del 70% de les joguines de plàstic  per aquelles de fusta i sensorials i, al mateix temps, que les puguin tenir al seu abast per manipular-les de forma lliure.

Les aules s'han reestructurat i actualment estan pensades perquè es comparteixin espais comuns en totes elles: zones de joc simbòlic, de lectura i relaxació i també d'experimentació. A l'aula polivalent també s'ha incorporat un projector, el que les famílies van obsequiar la llar el curs passat, i enguany aquest espai s'utilitzarà també com a aula de  psicomotricitat.


Les millores han comptat a més amb la substitució de la majoria del mobiliari per nous elements que estan a l'altura dels infants: prestatgeries, taules experimentació, armaris, cadires lleugeres que ells mateixos puguin moure i així que esdevinguin més autònoms. L'objectiu és seguir una metodologia que proporcioni un ambient més ordenat i en què cadascun dels elements existents ajudin als infants a desenvolupar-se per ells mateixos.


A l'aula de nadons, el principal canvi recau en les zones on dormen, ja que s'hi han incorporat  nous bressols  com també de materials de jocs de fusta.