Cabra del Camp.

Moció de censura contra l'equip de govern de Cabra del Camp

En un termini de deu dies es convocarà un ple extraordinari que debatrà la proposta dels grups de l'oposició

Primera moció de censura a l'equip de govern de Cabra del Camp en aquesta legislatura. Els grups municipals a l'oposició, Caminem Tots Junts i Futuro Podemos, l'han presentat contra Acord per Cabra – Acord Municipal (APC-AM), que governa amb minoria després que es trenqués l'acord amb Caminem Tots Junts, pocs mesos després d'haver fet el ple de presa de possessió de l'alcaldia i que havia nomenat Natàlia Targa, primera alcaldessa del municipi.

Ahir, 27 de febrer, en el plenari municipal es va nomenar Mireia Jorge com a nova regidora de Caminem Tots Junts, en substitució de Joan Maria Baldrich, que va renunciar al seu càrrec fa algunes setmanes. Per la seva banda, els dos grups a l'oposició han registrat avui al migdia una moció de censura a l'equip de govern. En el document presentat a les dependències municipals, es proposta com a alcalde Javier Romero Aznar, de Caminem Tots Junts.

Ara, segons el procediment que s'estableix en aquests casos, en un termini de deu dies s'ha de convocar un ple extraordinari per debatre la moció de censura i decidir si prospera.