Una mossa d'Esquadra d'esquena en el tall de la carretera T-11 a prop de Riudoms

Avís dels Mossos a Valls: Busquen un lladre perillós que atraca amb navalla

Segons les informacions, normalment porta gorra i mascareta per ocultar la seva identitat

Els Mossos d'Esquadra estarien buscant un home que hauria protagonitzat diferents robatoris  amb una navalla en establiments de Valls. Segons ha informat El Vallenc, el lladre hauria comès un robatori amb navalla a un establiment del carrer Vallvera el dimecres dia 23 de febrer al vespre.

Segons sembla, l'home va estar  vigilant  l'establiment. Quan no hi havia cap client, va entrar i va atracar la dependenta amb una navalla. A la nit, va protagonitzar un altre robatori en un establiment del Barri Antic  de la ciutat.

El lladre, segons algunes informacions, seria un home prim  d'uns 1,70 metres. Normalment porta gorra i mascareta per ocultar la seva identitat.

Davant d'aquesta situació d'alarma. els Mossos d'Esquadra han emès un avís a l'associació de comerciants per avisar de la situació. En aquest sentit, han donat una descripció de l’home que ha comès els robatoris en els darrers dies.

Els agents també demanen que, si es detecta algú voltant fora d’alguna botiga amb una actitud inquietant, s’ha de trucar al telèfon 112.

Uns lladres roben un mòbil d'alta gamma a Amposta

Per altra banda, tres lladres assaltaven el passat dimarts una botiga de la localitat d'Amposta. Un robatori que tenia com a objectiu el robatori d'un telèfon mòbil d'alta gamma a la capital del Montsià.

Segons ha informat la Policia Local d'Amposta, els fets van succeir en un establiment del municipi, situat a l'avinguda de La Ràpita.

Les tres persones que van cometre el robatori, van entrar a la botiga i van sostreure un telèfon mòbil iPhone 13 Pro Max, valorat en 1.259 euros. Una actuació que van realitzar després d'inutilitzar el sistema de seguretat del taulell.

En conseqüència del robatori, els treballadors de la botiga van alertar la Policia Local d'Amposta. En rebre l'avís, una patrulla que es trobava a prop de l'establiment assaltat va iniciar la persecució dels tres lladres.