Conseller i alcaldessa a Valls

Els Mossos d'Esquadra mantindran les unitats d'ARRO a Valls pels fets delictius

Ho ha anunciat el conseller Joan Ignasi Elena en una visita a la capital de l'Alt Camp

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, ha visitat aquest matí la capital de l'Alt Camp. En la trobada amb l'alcaldessa de la ciutat, Dolors Farré, el conseller s'ha compromès a mantenir les  unitats ARRO dels Mossos d'Esquadra a Valls arran de l'increment dels fets delictius  al municipi.

Segons Elena, els efectius estaran actius fins que sigui necessari i ha assegurat que estabilitzaran aquesta "punta" de delinqüència. Ho ha confirmat després de reunir-se aquest divendres amb Farré per tractar aquesta problemàtica d'inseguretat que es viu a la localitat des de fa setmanes.

El titular d'Interior també ha destacat que les detencions s'han incrementat en un 30% en l'últim any i que treballen per ampliar la plantilla del cos a Valls i al territori. "Mossos d'Esquadra, juntament amb la Policia Local, hi ha estat, hi és i hi serà", ha dit.

Increment dels fets delictius

Des de fa setmanes, a Valls s'han produit un seguit d'aldarulls i el clima d'inseguretat segueix ben latent. En aquest sentit, hi ha hagut robatoris, crema de vehicles, encastaments de vehicles a establiments, lesions, danys i d’altres delictes contra el patrimoni. Per aquest motiu, s'ha incrementat la presència policial al centre històric i en altres punts de la ciutat. 

Ara, Elena ha dit que «els furgons d’ARRO seguiran a la ciutat mentre sigui necessari i que una dotzena d’agents dels Mossos d’Esquadra que treballaran per reforçar la seguretat».